Ziektekostenverzekering vergelijken

Ziektekostenverzekering vergelijken 2018 doe je eenvoudig en snel op Zorgverzekeringvergelijkenoverstappen.nl.

Ieder jaar stelt de overheid de verplichte basisverzekering voor Nederlanders vanaf 18 jaar samen. Vaak gaan er vergoedingen uit en komen er weer nieuwe vergoedingen voor in de plaats. De 3e dinsdag van september op Prinsjesdag wordt de samenstelling van de basisverzekering en het verplichte eigen risico bekend gemaakt tijden het voorlezen van de troonrede.

Jaarlijks even rustig de tijd nemen om te kijken of je huidige ziektekostenverzekering nog aansluit bij jouw zorgbehoefte is niet alleen belangrijk voor je gezondheid maar ook heel goed voor de portemonnee. Je kunt tot wel € 300,- besparen ieder jaar opnieuw!

Op Zorgverzekeringvergelijkenoverstappen.nl kun je 100% onafhankelijk jouw huidige ziektekostenverzekering vergelijken 2018. Voor de bemiddeling krijgen wij van de zorgverzekeraars waar een verzekering wordt afgesloten een eenmalige vergoeding. Deze vergoeding is bij iedere verzekeraar hetzelfde en daarom kunnen wij 100% onafhankelijk ziektekostenverzekering vergelijken 2018. Doordat wij per afgesloten ziektekostenverzekering een vergoeding ontvangen kunnen wij onze dienstverlening geheel gratis aanbieden. Nu en in de toekomst!

85% van de Nederlanders van 18 jaar en ouder heeft naast de verplichte basisverzekering een extra tandarts- en/of aanvullende verzekering.
De tandartsverzekering kun je bij ons filteren op: Tandarts en Orthodontie.
De aanvullende verzekering kun je bij ons filteren op: Fysiotherapie, Kraamzorg, Bril en lenzen, Alternatieve geneeswijzen, Medicijnen en Vaccinaties.

Denk vooraf goed na voor welke zorg jij jezelf wil verzekeren. Tussentijds overstappen is bij de meeste zorgverzekeraars namelijk niet mogelijk. Hier zijn een aantal uitzonderingen voor. Vanaf medio november tot en met eind december kan iedere Nederlander van 18 jaar en ouder overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Heb je nog geen keuze kunnen maken? Zeg dan je huidige zorgverzekering voor 1 januari op, je hebt dan nog tot eind januari de tijd om een andere zorgverzekering te kiezen.
Op Zorgverzekeringvergelijkenoverstappen.nl vind je de voor jouw beste en voordeligste ziektekostenverzekering.

Ziektekostenverzekering vergelijken 2018 op basis van jouw persoonlijke situatie
Jouw persoonlijke situatie kan zijn gewijzigd waardoor het nodig is om je huidige ziektekostenverzekering eens opnieuw te bekijken. Ben je het afgelopen jaar geblesseerd geraakt tijdens een voetbalwedstrijd? Dan is het mogelijk een aanvullende verzekering met extra fysiotherapie af te sluiten. Overweeg je om een kroon te laten plaatsen? Dan kun je denken aan een extra tandartsverzekering.

Ook als je persoonlijke situatie niet is gewijzigd kan het toch aantrekkelijk zijn om ieder jaar jouw ziektekostenverzekering te vergelijken.
Als je overstapt via Zorgverzekeringvergelijkenoverstappen.nl ben je voordeliger uit dan rechtstreeks via de zorgverzekeraar.
Op vergelijkingssites moeten zorgverzekeraars met elkaar concurreren om zo hoog mogelijk in de vergelijker komen te staan.
De zorgverzekeraars met de laagste premies komen bovenaan te staan en worden het meest gezien en gekozen.

Direct zorgverzekeringen vergelijken >